Spring til indhold

Fruens Bøgegruppen

Fruens Bøgegruppen er en udekørende gruppe i forløb fysisk funktionsnedsættelse. Vores mål er at støtte og hjælpe borgeren til at blive så selvhjulpen som muligt. Derfor er det tværfaglige arbejde i højsædet, da vi tror på, at vi sammen skaber det bedste resultat. 

Fruens Bøgegruppen
Dine kommende kollegaer i Fruens Bøgegruppen

Om din nye arbejdsplads

Fruens Bøgegruppen er en lille, tæt sammentømret gruppe, der arbejder for at gøre en forskel hver dag for vores borgere i forløb fysisk funktionsnedsættelse. Vores medarbejdergruppe består af sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, social- og sundhedshjælpere, fysioterapeuter, afløsere, kontorpersonale, ledere og én administrativ medarbejder, der hjælper med de praktiske opgaver. 

 

Vi cykler ud til cirka 200 borgere, som har fysiske funktionsnedsættelser, men er kognitivt velbevaret. Vi hjælper og støtter borgeren med praktiske opgaver, personlig pleje og genoptræning, da vores mål er, at borgeren skal blive så selvhjulpen som muligt. Vi er en engageret medarbejdergruppe med høj faglighed, der både består af unge og erfarne kolleager. Det tværfaglige arbejde fylder en del hos os, da vi tror på, at sammenspillet mellem faglighederne giver den bedste kvalitet af pleje og omsorg ude hos borgeren. 

 

Du kan glæde dig til

Du kan glæde dig til at blive en del af en arbejdsplads, der er under udvikling. Vores ledere er lydhøre og altid åbne overfor nye idéer, der kan komme arbejdspladsen til gode. Vi er en medarbejdergruppe, der er meget interesseret i at opkvalificere vores faglighed, men hvor det gode fællesskab også prioriteres. Du kan glæde dig til en hverdag med højt tempo, faglig drøftelse og god stemning.

 

Citat
Vi er en medarbejdergruppe, der rigtig gerne vil hinanden. Vi er interesseret i, at 'du' og 'vi' gør et godt stykke arbejde ude hos borgerne. Det er tydeligt at mærke, at medarbejderne er her er hjertet.
Sabrina Kerch Lyne, assisterende rehabiliteringsleder.


Du kan glæde dig til et ledelsesteam, der kigger meget ind i fremtiden. Hos os er vi fleksible i forhold til medarbejdernes privat- og arbejdsliv og imødekommer, hvor medarbejderen er i sit liv. Vi er også et praktiksted for SOSU-elever og sygeplejerskestuderende, hvilket vi sætter stor pris på. Vi er en medarbejdergruppe, der gerne vil lære fra os og skabe et trygt rum for faglig drøftelse. 

 

Dine muligheder hos os

Som ny medarbejder hos Fruens Bøgegruppen vil du møde et struktureret introforløb. Introforløbet bliver individuelt tilpasset, og du vil blive tilkoblet en erfaren kollega, som du kan gå til ved behov. 

 

Vi har faste rul med både mono- og tværfaglige møder. Tre gange om ugen har vi triage-møder, hvor alle faggrupper deltager og diskuterer borgere med ændret habituel tilstand. Du vil få mulighed for at gøre en forskel hver dag og have gode samtaler med borgere, hvilket vores medarbejdere finder meget givende. Vi er en arbejdsplads, der suger alle interne kurser til os, da vi gerne vil imødekomme medarbejdernes ønsker om faglig opkvalificering. Vores ledere opfordrer til at være opsøgende og tænke kreativt i forhold til videreudvikling af ens faglige spektrum. 


 

Vil DU være med til at skabe fremtidens arbejdsplads hos Fruens Bøgegruppen i Odense Kommune? 

Se ledige stillinger

Skriv Fruens Bøgegruppen i søgefeltet for at få ledige stillinger hos os frem. 

godt at vide om fruens bøgegruppen

Rehabiliteringsleder: Louise Hvedstrup Brøchner. 
Assisterende rehabiliteringsleder: Sabrina Kerch Lynge.

 

Vores adresse er: Dalumvej 95, 5250 Odense SV. 

 

Arbejdstider:
Vores primære arbejdstider er 7.00 - 15.00 eller 7.00 - 13.00. 

 

Vi arbejder ikke aften og nat. 

 

SOSU-medarbejdere arbejder hver 2. eller 3. weekend, og vores sygeplejersker arbejder hver 4. weekend. Fysioterapeuterne har ikke weekendarbejde. 

 

Hos os er det vigtigt, at arbejds- og privatliv kan hænge sammen, derfor er vi meget fleksible i vores vagtplanlægning. 

 

Hyggeudvalg: 
Vi er en medarbejdergruppe, der gerne vil hinanden - både i og udenfor arbejdstiden. Vi har et hyggeudvalg/festudvalg, som planlægger sociale arrangementer.

 

Vores ledere har givet tid til, at vi dyrker det gode fællesskab. I ny og næ snupper vi lidt tid fra arbejdstiden og laver noget socialt, som styrker fællesskabet på arbejdspladsen, men vi mødes også udenfor arbejdstiden til sociale arrangementer.

 

 

Genveje