Spring til indhold

Autismetilbuddet Kelsbjergvej

Autismetilbuddet Kelsbjergvej er et nyt tilbud for unge og voksne med moderat til svær autisme, som er placeret i idylliske og rolige omgivelser i udkanten af Odense. Vores fokus er at støtte den enkelte i at leve et så uafhængigt og meningsfuldt liv som muligt. 

Ledergruppen på Kelsbjergvej sidder ved et mødebord
Ledergruppen på Autismetilbuddet Kelsbjergvej: Forrest t.v. Lone, bagerst t.v. Heidi, bagerst t.h. Lene, forrest t.v. Morten

Om din nye arbejdsplads

Autismetilbuddet Kelsbjergvej er et nyt tilbud for unge og voksne med moderat til svær autisme. Tilbuddet forventes at stå klar til indflytning den 15. februar 2025. Personalegruppen vil blive tværfagligt sammensat, og vil bestå af pædagoger, social- og sundhedsassistenter, ergoterapeuter og ledere. Kelsbjergvej rummer 35 botilbudspladser og 40 aktivitets- og samværspladser, hvor mennesker over 18 år med en Autisme Spektrum Forstyrrelse (ASF) eller anden lignende gennemgribende udviklingsforstyrrelse, vil blive støttet i rolige og trygge omgivelser. Vores fokus er at støtte den enkelte i at leve et så uafhængigt og meningsfuldt liv som muligt.

Som ny kollega på Autismetilbuddet Kelsbjergvej skal du være med til at bygge arbejdspladsen og kulturen op. Vi er et helt nyt sted, og vi skal sammen forme og bidrage til den arbejdsplads, vi ønsker at arbejde på. Du får derfor stor medindflydelse på vores traditioner og vores fremtid sammen.

Vores ambitioner med Autismetilbuddet Kelsbjergvej er at være et højt specialiseret tilbud. Vi vil være et godt læringsmiljø med plads til udvikling, og vi søger derfor både kollegaer, der har en høj faglighed og erfaring, og som vil lære fra sig, men også nye kollegaer som vil lære og udvikle sig. Sammen bidrager vi alle til det gode læringsmiljø.

 

 

Her kan du se en lille videohilsen, hvor ledergruppen på Kelsbjergvej sætter et par ord på ambitionerne. Du får også indblik i en lille rundvisning i de nye bygninger.


På Kelsbjergvej har vi fire huse plus en beskæftigelsesafdeling. Du ansættes ind i et team, som du har din daglige gang sammen med. For de mennesker, der er på Kelsbjergvej, er den tryghed og forudsigelighed ved, at medarbejderne hører til et sted, også vigtig. Organisatorisk er hvert hus sit eget og har sin nærmeste leder, mens aktivitetstilbuddet er fælles for alle.

Selvom du tilknyttes et team, ønsker vi et fællesskab og en fælles stolthed ved at være en del af ”Kelsbjergvej”. Hvis du er interesseret i at arbejde på tværs af husene, er det noget, vi sammen kan finde ud af mulighederne for. Det er vigtigt for os, at det er trygt at være medarbejder på Kelsbjergvej, og at man oplever at have meningsfællesskaber. Derfor finder vi i sammen ud af, hvordan du har det bedst med at være tilknyttet til teams og huse.


To af de fire huse er opført med henblik på at imødekomme borgernes behov for at leve i et miljø med begrænset stimuli. De to øvrige huse understøtter i højere grad behov for stimulerende og udviklende fællesskaber. Vi vil arbejde med en række faglige tilgange herunder fx løbende supervision og psykologisk tryghed. Hos os skal det være trygt at bede om hjælp.

Du kommer til at skulle have en rådighedsfunktion, hvor du opholder dig på Kelsbjergsvej og står til rådighed, og kan kontaktes af nattevagterne, hvis det er nødvendigt.


Det kan du glæde dig til

Du kan glæde dig til en nyopstartet arbejdsplads, hvor det tværfaglige samarbejde er i højsædet. Med personalets forskellige fagligheder skal vi bidrage til at skabe de bedste rammer for, at det enkelte menneske kan leve et liv i trivsel og med gode muligheder for at realisere sine egne drømme og ønsker for et godt liv. Du vil blive en del af en helt ny arbejdsplads, hvor du kan være med til at sætte dit præg på Kelsbjergvej og være med til at gøre stedet til et fantastisk sted for mennesker med ASF og medarbejdere.

Ledergruppen på Kelsbjergvej er både faglige og erfarne. For os er det vigtigt med tillidsbaseret ledelse, og en ledelse der er tilstedeværende og tilgængelig. Det er vigtigt for os at være nærværende i vores ledelse og skabe inkluderende læringsmiljøer.

Medarbejderne, som bliver ansat hos os, brænder for at arbejde med målgruppen. Du skal derfor glæde dig til at stærkt fagligt fællesskab, hvor vi løfter i flok. Du vil få en hverdag med mange spændende opgaver, og dagene vil aldrig være helt ens. Kendetegnende for borgerne på Kelsbjergvej er, at det kan være udfordrende for dem at indgå i sociale sammenhænge og kommunikere med andre mennesker. Du skal glæde dig til at være en vigtig og betydningsfuld støtte for borgerne.


Dine muligheder hos os

Du vil som ny medarbejder på Autismetilbuddet Kelsbjergvej starte sammen med en masse andre nye kollegaer. Du vil få et længerevarende introforløb, da det er vigtigt, at alle har de rette forudsætninger for at udføre meningsfuld støtte til de mennesker, der bor og opholder sig på Kelsbjergvej.

Hos os vil du opleve en hverdag med spændende og komplekse opgaver, derfor vil du have mulighed for faglig opkvalificering. Du vil i det tværfaglige samarbejde også have mulighed for at udvikle din faglighed.

 

 

Vil DU være med til at skabe fremtidens arbejdsplads hos Autismetilbuddet Kelsbjergvej i Odense Kommune? 

Se ledige stillinger 

Skriv Autismetilbuddet Kelsbjergvej i søgefeltet for at få ledige stillinger hos os frem. 


Ønsker du at vide mere? 

Autismetilbuddet Kelsbjergvej 

godt at vide om autismetilbuddet kelsbjergvej

Rehabiliteringsleder: Lene Mia Christiansen. 
Assisterende rehabiliteringsledere: Heidi, Schrøder, Lone Hummel og Morten Lundshof. 

Vores adresse er: Kelsbjergvej 11, 5260 Odense S. 


Arbejdstider: 
Vores arbejdstider ligger på alle ugens dage i tidsrummet mellem klokken 7.00 og 22.15.


Vi arbejder hver anden weekend.

Vores faciliteter og område:
Vi er meget stolte over vores rammer, som ligger i rolige og idylliske omgivelser. Fra vores fire bygninger har vi udsigt over det åbne landskab, som er med til at skabe ro og tryghed for beboere, borgere og medarbejdere. 

 

Vores udearealer indbyder til både gå- og cykelture, da vi har fået anlagt flotte stisystemer med beplantning og bænke, der giver mulighed for aktiviteter og hyggelige ophold.