Spring til indhold

Flexbostøtten


Flexbostøtten er Odense Kommunes specialiserede tilbud til voksne borgere, som har en svær sindslidelse med betydelig nedsat funktionsevne og særlige sociale problemstillinger i forhold til at mestre et hverdagsliv.

Om din nye arbejdsplads

Vi er et tilbud, der henvender sig til borgere, som har en længerevarende svær sindslidelse, og har behov for omfattende støtte, som er målgruppeafklaret til §85 i Forløb Sindslidelse. Borgerne har store sociale problemer med selvskadende, tvangspræget og udadreagerende adfærd. Som medarbejder skal vi hjælpe borgerne med stabilitet og strukturering i deres hverdag.

Flexbostøtten er til borgere, som har brug for et tilbud for at kunne forblive i eget hjem og/eller ikke profitere af at være på et botilbud. Vi har mellem 14-16 borgere visiteret i Flexbostøtten.

På vores arbejdsplads løser vi opgaver ud fra serviceloven, da vi ikke beskæftiger os med medicinering og plejeopgaver. Vores kerneopgaver er at støtte borgerne til et meningsfyldt og selvstændigt liv. Vi har en stor grad af selvstændighed i opgaveløsningen og er selvtilrettelæggende på vores besøg.

Vi består af et tværfagligt sammensat team på 9 medarbejdere med forskellige uddannelsesbaggrund og med arbejdsmæssige erfaringer inden for psykiatriområdet. Vi er en socialrådgiver, tre pædagoger, fire social- og sundhedsassistenter og en ergoterapeut.

Vores borgerkontakt er i tidsrummet kl. 8 – 21, hvor vi kommer rundt til borgerne på en elcykel.

 

Det kan du glæde dig til

Du kan glæde dig til en arbejdsplads, hvor vi har en høj faglighed. Hvor vores styrke er vores faglige og menneskelige forskelligheder. Hos os er der mulighed for at sætte monofaglighed i spil. Vi er en mindre arbejdsplads, hvor der arbejdes i små teams omkring borgerne og har sparring to gange dagligt med kollegaer. Den tværfaglige sparring er med til at skabe forandringer for borgere, som du følger nært i dagligdagen.

I Flexbostøtten er dagligdagen og tiden med borgerne i fokus. Det giver en stor glæde at kunne arbejde med borgerne og finde løsninger, som kan udføres og skabe forandringer i borgernes liv.

 

Dine muligheder hos os

Hos os vil du opleve mange tiltag for at opkvalificere og efteruddanne medarbejderne. Vi vægter især systemisk narrativ grunduddannelse og MI (Den Motiverende Samtale). Derudover har vi supervision med ekstern supervisor og en mentorordning, som du bliver tilkoblet ved opstart. Ved opstart tilbyder vi grundig introduktion med både kollegaer, leder, arbejdsmiljørepræsentant og tillidsrepræsentant.

Vil DU være med til at skabe fremtidens arbejdsplads Flexbostøtten i Odense Kommune?

Se ledige stillinger
Skriv Flexbostøtten i søgefeltet for at få ledige stillinger frem.

 

 

Ønsker du at vide mere?

Flexbostøtten

Godt at vide om flexbostøtten

Rehabiliteringsleder: Anne Brunse Vaaben. 
Konstitueret assisterende rehabiliteringsleder: Karla Jeanine Hilaire.  

 

Vores adresse er: Absalonsengade 17, 5000 Odense C. 

 

Arbejdstider: 
Medarbejdere i Flexbostøtten har dagvagter i tidsrummet 8-15 og en aftenvagt ugentligt fra 14-21 samt en vagt hver 8. fredag kl.11-18 og en søndagsvagt hver 8. søndag. 

 

Vi sætter pris på fleksibilitet. Derfor har vi selvtilrettelæggelse af ferie og fridage. 

 

Ekstra: 

Vi har supervision cirka hver 5. uge. 

 

Vores arbejdsmiljø er godt, og det sætter vi stor pris på. Om torsdagen er der ofte en kæmpe rom-mus kage på tapetet. Derudover er humor en vigtig del af vores hverdag.