Nyhed
Kom til Åbent Køkken
Kom helt tæt på
Odense Madservice åbner dørene for kunder, nye som gamle, og alle, der er interesserede i at se, hvordan et professionelt køkken laver mad. Dagen byder på rundvisning i køkkenet og smagsprøver, og der bliver rig mulighed for at stille spørgsmål om alt fra ernæring til levering af maden. Foruden smagsprøverne vil der være kaffe på kanden og frisklavet æblekage.
Så godt som hjemmelavet
- Den bedste frikadelle vil altid være en frisklavet frikadelle serveret direkte fra panden. Det er der ingen tvivl om. Men når det ikke længere er en mulighed, fordi man ikke selv magter at lave sin mad, forsøger vi at ramme det bedste alternativ, fortæller cheføkonoma Jette Eggers fra Odense Madservice og fortsætter:
- Selvom vi er et storkøkken, kan vi nemlig godt lave mad, der smager godt. Vi sætter en ære i at lave tingene fra bunden og lave mad med gode råvarer og ud fra gode gammeldags traditioner. Ingen mennesker er ens – derfor laver vi mad, der passer den enkelte, og vi kan lave alt lige fra diabetesmad til glutenfri og energitæt mad.
For mere information kontakt
Jette Eggers, cheføkonoma i Odense Madservice, tlf. 30 24 68 34
Odense Madservice åbner dørene for kunder, nye som gamle, og alle, der er interesserede i at se, hvordan et professionelt køkken laver mad. Dagen byder på rundvisning i køkkenet og smagsprøver, og der bliver rig mulighed for at stille spørgsmål om alt fra ernæring til levering af maden. Foruden smagsprøverne vil der være kaffe på kanden og frisklavet æblekage.
Så godt som hjemmelavet
- Den bedste frikadelle vil altid være en frisklavet frikadelle serveret direkte fra panden. Det er der ingen tvivl om. Men når det ikke længere er en mulighed, fordi man ikke selv magter at lave sin mad, forsøger vi at ramme det bedste alternativ, fortæller cheføkonoma Jette Eggers fra Odense Madservice og fortsætter:
- Selvom vi er et storkøkken, kan vi nemlig godt lave mad, der smager godt. Vi sætter en ære i at lave tingene fra bunden og lave mad med gode råvarer og ud fra gode gammeldags traditioner. Ingen mennesker er ens – derfor laver vi mad, der passer den enkelte, og vi kan lave alt lige fra diabetesmad til glutenfri og energitæt mad.
For mere information kontakt
Jette Eggers, cheføkonoma i Odense Madservice, tlf. 30 24 68 34