Spring til indhold

Vores Mad og Menu

God mad handler om ærlighed i gryderne, gode smagsoplevelser og bæredygtig produktion.

Fagligt håndværk

Vi laver vores mad fra bunden, så du får et friskt og hjemmelavet måltid. Vores gryder er bare lidt større, end dem du har derhjemme. Frikadellerne bliver omhyggeligt vendt på panden. Friske citroner bliver presset til citronfromage og brøddejen står til hævning i bageriet før den bages. Vi smager maden omhyggeligt til, og drøfter hver en detalje over gryderne, mens vi laver maden.

At værne om de gode stunder

Måltidet skal være noget du ser frem til i løbet af dagen og som giver dig glæde. Det handler om at gøre måltidet til en stjernestund.

I køkkenet eksperimenteres der med nye smage. Bagerne fremtryller de lækreste kager, og delikatesseafdelingen disker op med friskskåret pålæg. Alt sammen for at give dig en madoplevelse.
Derfor sammensætter vi vores menu, så der er en blanding af klassiske danske retter og moderne, nye eller eksotiske retter. Der skal være noget at vælge imellem for alle.

Råvarer i sæson

Vi laver mad med friske. Det betyder også, at vores menu skifter løbende gennem året, så den altid afspejler årstiden. På den måde får du en varieret menuplan, som præsenterer råvarerne, når de er bedst. Det er godt for både smag og klima.

 

Madlavning der passer på kloden

Den mad vi spiser har indvirkning på klimaet og miljøet. Vi tror på, at vi skal aflevere jorden til de kommende generationer, så de kan leve deres liv og nyde naturen. Derfor er en bæredygtig og ansvarlig produktion omdrejningspunkt i køkkenet. Det er hele vejen fra menuplanlægning og indkøb af råvarer, til produktion, pakning og levering. Vores arbejde med bæredygtighed tager afsæt i FNs 17 verdensmål.

Vi har det økologiske sølvmærke, hvilket betyder, at 60-90 procent af vores råvarer er økologiske
Vi arbejder med danskdyrkede bælgfrugter for at få flere grønne proteiner i maden
Vi indtænker bæredygtige principper hele vejen fra indkøb til tilberedning og udbringning