Spring til indhold

Caféerne

Caféerne i Odense Kommune er de tidligere personalekantiner, og består af i alt 7 caféer.

Konceptet er det samme i alle vores personalecafeer, hvor vi har fælles menuplaner og ens mødeforplejning. Vores udvikling slutter aldrig. Vi tilpasser os løbende med nye tiltag omkring maden, rummet og dialogen. I Caféerne lægger vi vægt på godt håndværk, og bruger friske og lokale råvarer i sæson. Vi har således masser af fokus på bæredygtighed, sæson, økologi samt madspild.


Caféerne har opnået det økologiske spisemærke i sølv, hvilket betyder, at vi bruger over 60% økologiske råvarer.

Maden: 

Maden i vores caféer lever op til de officielle kostråd.
Vi laver mad fra bunden, og bruger den fynske køkkenhave og råvarer i sæson. Vores menuplaner skifter 6 gange om året, og kører med et rul over fire uger, hvor der er plads til favoritter og overraskelser.

Læs mere om mødeforplejning i personalecafeerne her.

Rummet: 

Caféerne er mere end bare spisesteder. Det er rum, hvor der er plads til dialog, fordybelse og til at arbejde. Hver café er indrette med en hyggelig stemning, og her er ud over plads til at spise frokost, også mulighed for at holde et møde og/eller blot sidde og fordybe sig i sit arbejde.

Dialogen: 

I vores caféer er der altid plads til dialog. Vi er til for gæsterne og er altid åbne og klar til en snak omkring maden. Vi byder velkommen, overrasker, forkæler og er altid tæt på gæsterne når maden serveres.