Spring til indhold

Supervision

Supervision giver mulighed for at få vendt udfordringer i et lukket rum.

Som plejefamilie kan man opleve, at der opstår situationer, hvor man kan komme i tvivl om, hvordan man skal gribe udfordringer, oplevelser eller problemer an. I kan derfor få brug for at kunne vende oplevelsen med andre. 
 
Supervision er et værktøj, som giver dig og din partner mulighed for at få vendt og drejet udfordringerne i et fortroligt og frit rum, hvor I kan diskutere og reflektere over oplevelserne i hjemmet. Supervision er et tilbud til plejefamilier, som har fuldtidsanbragte plejebørn.
 

Individuel supervision

Ved individuel supervision er det dig og din partner, som er i dialog med jeres familieplejekonsulent. Her får I mulighed for at dele jeres historier og få input til jeres oplevelser og problemer. 

 

Individuel supervision giver mulighed for at få vendt problemstillinger og oplevelser med en person, som har indsigt i anbragte børns problemstillinger. 

 

Ønsker I individuel supervision kan I henvende jer til jeres børnerådgiver eller familieplejekonsulent.

 

Netværksgrupper

Netværksgrupper består af fem til seks par og  2 familieplejekonsulenter.  Gruppen samles én gang om måneden for at snakke om deres oplevelser som plejefamilie på godt og ondt. 

 

I gruppen får du og din partner muligheden for at få et andet perspektiv på jeres oplevelser. Ved at være med i en gruppe giver det dig og din partner mulighed for at reflektere over jeres måder at reagere på, jeres adfærd og især jeres evner til at løse konflikter. 

 

Familieplejen Odense udbyder netværksgrupper, som tager udgangspunkt i forskellige temaer. Disse  temaer fremgår af vores nyhedsbrev.

 

Ønsker du og din partner at deltage i en netværksgruppe, kan I henvende jer til jeres familieplejekonsulent.