Spring til indhold

Beskæftigelse §103

Her kan du læse om beskæftigelsesmulighederne ved Rehabilitering og Flådestyring

§103 Beskæftigelse (særlig tilrettelagt/beskyttet)
Til mennesker under folkepensionsalderen med betydelig nedsat funktionsevne eller særlige sociale problemer, som ikke kan opnå eller fastholde beskæftigelse på normale vilkår på arbejdsmarkedet, og som ikke kan benytte tilbud efter anden lovgivning.

Beliggenhed:
- Kochsgade 27, 1. sal, køkkenarbejde/madlavning til kantine (Køkken)
- Kildemosevej 8-10, værksted til reparation af biler og cykler (Flådestyring)
- Niels Bohrs Alle 150, flaske- og papsortering samt returvarer (Bilka)
- Job med løntilskud i det private erhvervsliv på forskellige adresser i Odense Kommune

Beskæftigelse hvornår:
- Køkken, mandag til torsdag kl. 08.00 – 15.00 (fredag 08.00 – 14.00)
- Flådestyring, mandag til fredag kl. 08.00 – 15.30
- Bilka, mandag til fredag kl. 09.00 – 13.30
- Job med løntilskud (afhænger af samarbejdet)

Beskrivelse af beskæftigelsestilbuddet:
Vi har faste arbejdspladser og arbejdsopgaver som kan tilpasses individuelt i køkkenet, hos Flådestyring og i Bilka. Det er muligt at arbejde få timer eller flere dage i løbet af ugen, afhængigt af hvad du har behov for. Derudover tilbyder vi støtte til, at du kan beskæftiges i det private erhvervsliv, hvis du ønsker beskæftigelse indenfor andre brancher. Vi tilbyder i alle henseender socialfaglig støtte som tilrettelægges individuelt og i samarbejde med dig, for at du kan varetage arbejdet.

Det er en forudsætning, at du har en bevilling §103 for at benytte tilbuddet. Du har indflydelse på dit eget rehabiliteringsforløb, og aftaler med myndighed og din koordinator hvor meget du kan arbejde. I beskæftigelsestilbuddet har du blandt andet mulighed for at træne dine sociale kompetencer og danne relationer til andre mennesker, som er på arbejdsmarkedet. Det er muligt at få et meningsfuldt arbejde, som giver sammenhæng i hverdagslivet. Det betyder, at du bidrager med noget vigtig for andre i samfundet.

Målet med beskyttet beskæftigelse er at du får styrket dine sociale kompetencer, så du bliver så selvstændig, uafhængig og deltagende i civilsamfundet som muligt. Den socialfaglige indsats understøtter, at du kan være i beskæftigelse så længe, det findes nødvendigt og tilstrækkeligt i forhold til dit formål med rehabiliteringsforløbet.