Spring til indhold

Odense Musikudvalg - 24-06-2024

Referat af ordinært møde, Odense Musikudvalg. Kultursekretariatet, 24-06-2024 kl. 16:00 - 18:30

Referat til Odense Musikudvalg

Kultursekretariatet, Odense Slot, 24/06/24 kl. 16:00 - 18:30

Mødedeltagere:

Fra Odense Musikudvalg: Stina Tølbøll Bekker, Betina Følleslev, My Lambertsen, Eva Marie Rasmussen, Mikkel A. Kongstad, Trine Lyngvig og Liv Vester Larsen.

Fra sekretariatet: Christian Damgård Kristoffersen

1. Godkendelse af dagsorden

Beslutning
Odense Musikudvalg godkendte indstillingen



2. Indbyrdes orientering om musiklivets tilstand

Velkommen til Trine Lyngvig, der indtræder i udvalget i stedet for Pernille Krogh Mogensen som udpeget af det foregående musikudvalg.

Posten/Dexter genudpeget som regionalt spillested 2025-2028


3. Økonomi

Administrative afslag:

  • Kulturforeningen Grønkul - Odense Classic Rock 2024. Begrundelse: Indsendt for sent ift. marts-fristen.

Til anvendelse i 2024 resterer 263.016 kr.

Odense Musikudvalg har i alt modtaget 11 ansøgninger om tilskud til musikarrangementer i 2024 for et samlet beløb på 429.045 kr.

Hvis Odense Musikudvalg godkender indstillingerne, resterer der  139.693 kr. i musikpuljen for 2024


4. Behandling af ansøgninger til 2024

4.1. Sune Krintel - Foreningen Rock med Rynker: Glad 60'er Rock på Amfiscenen (20.03.00-Ø40-25-24)
Sune Krintel - Foreningen Rock med Rynker søger 10.000 kr. i tilskud til et musikarrangement den 04/08-2024 på Amfiscenen ved Brants Klædefabrik, Amfipladsen - 5000 Odense C. Arrangementet afholdes i samarbejde med Studenterhuset og omfatter en enkelt koncert i genren pop/rock, hvor ansøger har en ambition om 700 publikummer. Ansøgerens medfinansiering udgør 50 % af det samlede budget.

Indstilling
Det indstilles, at Odense Musikudvalg bevilger 8.000 kr. i kontant tilskud.

Musikudvalget bifalder ansøgers mission om at dyrke og udbrede den originale 60'er-rock, herunder som en vigtig del af musikhistorien. 

Som en del af markedsføringsindsatsen opfordres ansøger desuden til at arbejde med, hvordan man vil tiltrække det ønskede bredere og yngre publikum ud over at dele flyers ud under selve koncerten. Musikudvalget opfordrer ansøger til at tage kontakt til uddannelsessteder som f.eks. 1748 og FLOW, hvor der undervises, mhp. at undersøge muligheden for samarbejde. 

Musikudvalget ser desuden et potentiale i f.eks. at afprøve nye koncertformater - eksempelvis ved at lave indendørskoncerter på spillesteder, hvor historieformidlingen omkring musikken får mulighed for at indgå i formatet (f.eks. gennem plakater, artikler, oplæg mv.).


Beslutning
Odense Musikudvalg godkendte indstillingen.


4.2. Odense Kammerkor: Samarbejdsprojekt Odense Kammerkor, CNUS og Svendborg Vor Frue Kantori (20.03.00-Ø40-26-24)
Odense Kammerkor søger 10.000 kr. i tilskud til et musikarrangement den 03/10-2024 på Sankt Hans Kirke, Odense. Arrangementet afholdes i samarbejde med CNUS Carl Nielsen Ungdomssymfoniorkester og omfatter en enkelt koncert i genren klassisk, hvor ansøger har en ambition om 100 publikummer. Ansøgerens medfinansiering udgør 86 % af det samlede budget.

Indstilling
Det indstilles, at Odense Musikudvalg meddeler afslag på ansøgningen.

Musikudvalget anerkender ansøgers ambition om at tænke i samarbejde på tværs, i dette tilfælde mellem korene og CNUS, og at der er tale om et spændende projekt.

Musikudvalget vurderer dog ikke, at der er udgifter i projektet, som ligger ud over korets normale virksomhed. I forlængelse heraf bemærkes det, at koncerten desuden foregår i den kirke, hvor koret normalt holder til. Musikudvalget vurderer derfor, at der ikke er et reelt støttebehov. 

Musikudvalget påpeger desuden, at det ikke er en tilstrækkelig målgruppebeskrivelse, at koncerten "henvender sig bredt til Odense Kommunes borgere". Musikpuljen opfordrer ansøger til fremadrettet at reflektere grundigere over, hvilke(n) målgrupp(er), deres koncerter henvender sig til. 


Beslutning

Odense Musikudvalg godkendte indstillingen.

Det præciseres, at Musikudvalget vurderer, at der ikke er et støttebehov til denne ansøgning.

Ansøger inviteres til at besøge kulturkontakten mhp. vejledning ift. fremtidige ansøgninger.



4.3. Pratheo's venner: Sorgfestival 2024 (20.03.00-Ø40-27-24)
Pratheo's venner søger 63.746 kr. i tilskud til et musikarrangement, der indeholder minimum 3 koncerter i genren pop/rock/klassisk. Ansøger forventer i alt 1.500 publikummer. Koncerterne afholdes i samarbejde med Kulturmaskinen (Filosoffen og Frølageret) og Studenterhus Odense på Filosofoffen, Frølageret, Studenterhus Odense i perioden 21/10 - 03/11 2024. Ansøgerens medfinansiering udgør 72 % af det samlede budget.

Indstilling
Det indstilles, at Odense Musikudvalg bevilger 25.000 kr. i kontant tilskud.

Musikudvalget anerkender ansøger for at præsentere et ambitiøst, sympatisk og gennemarbejdet tværkunstnerisk projekt. Ansøgers projekt er et godt eksempel på, hvordan man kan prioritere musikken i et tværkunstnerisk genremøde og sikre, at musikkens kommer til sin egen ret. Musikken er klart til stede - og virker ikke som blot som et biprodukt - samtidig med, at den relaterer sig til den større sammenhæng og interagerer med de andre dele og genrer i projektet. Det er samtidig et projekt, som taler ind i samfundsaktuelle dagsordner - bl.a. kultur og sundhed samt mental trivsel. 

Musikken udgør også en væsentlig udgiftspost i budgettet. Musikudvalget anerkender ansøgers ambition om at honorere de optrædende musikere tarifmæssigt. Samtidig prioriterer Musikudvalget også sine midler både ift. det enkelte projekts karakter samt et hensyn fordelingen af puljemidler i en general betragtning, hvilket er reflekteret i tilskuddets størrelse.

Desuden ser Musikudvalget et potentiale i, at et projekt af denne karakter med høj kvalitet og appel kan opsøge yderligere finansiering andetsteds. F.eks. har ansøger angivet en forholdsvis lav entre. Der kunne være et potentiale i at tage en højere entre ift., hvad publikum får pengene. Dertil kommer, at der er en række NGO'er o.l., som arbejder inden for projektets tematiske felt, og som kunne være oplagte samarbejdspartnere. Endelig er det positivt, at ansøger har haft succes med at engagere flere lokale venues, men Musikudvalget ser også et potentiale for, at de kunne gå endnu mere ind i samarbejdet ud over at stille lokaler til rådighed - bl.a. når projektet indeholder perspektiver for Odenses musikvækstlag. 

Tilskuddet øremærkes til honorarer til de optrædende musikere. 


Beslutning
Odense Musikudvalg godkendte indstillingen.
Stina Tølbøll Bekker deltog ikke i behandlingen af dette punkt.


4.4. Jeppe Højgaard: Jeppe Højgaard trio koncert (20.03.00-Ø40-28-24)
Jeppe Højgaard søger 12.176 kr. i tilskud til et musikarrangement den 14/11-2024 på Filosoffen. Arrangementet afholdes i samarbejde med Musiker Kresten Osgood, musiker Søren Nørbo og lydtekniker Aske Bode. og omfatter en enkelt koncert i genren jazz, hvor ansøger har en ambition om 60 publikummer. Ansøgerens medfinansiering udgør 73 % af det samlede budget.

Indstilling
Det indstilles, at Odense Musikudvalg meddeler afslag på ansøgningen.

Musikudvalget anerkender, at ansøger præsenterer en interessant koncert af høj kvalitet. Venuet Filosoffen kan desuden være et spændende sted for afholdelse af koncerter, men Musikudvalget savner, at ansøger beskriver og begrunder, hvorfor man har valgt Filosoffen til netop denne koncert.

Det vurderes desuden, at ansøger præsenterer noget, som ligger inden for det, der kan forventes af Kulturmaskinens almindelige koncertvirksomhed. Ansøger opfordres derfor til at gå i dialog og forhandling med Kulturmaskinen om realisering af koncerten. 

Det bemærkes i øvrigt, at mediet This Is Odense ikke eksisterer længere. 


Beslutning
Odense Musikudvalg godkendte indstillingen.

Det tilføjes efter "...realisering af koncerten": f.eks. dækning af udgifter til venue.


4.5. Vokalensemblet ÆTLA: HJÆLP - om at være noget for nogen: en klassisk vokalkoncert af unge profesionelle sangere til andre unge (20.03.00-Ø40-29-24)
Vokalensemblet ÆTLA søger 25.000 kr. i tilskud til et musikarrangement, der indeholder minimum 2 koncerter i genren klassisk. Ansøger forventer i alt 300 publikummer. Arrangementet afholdes i samarbejde med Phillip Faber, Adrianna Kubica-Cypek, Ole Faurschou, Barbara Agertoft, Lene Kleinschmidt på Sankt Hans Kirke (koncert), Sct. Knuds Gymnasium/HF Flow Academy (mini koncert og workshop) den 13/09-2024. Ansøgerens medfinansiering udgør 82 % af det samlede budget.

Indstilling
Det indstilles, at Odense Musikudvalg bevilger 10.000 kr. i kontant tilskud.

Musikudvalget vurderer fortsat, at ansøger præsenterer et spændende kunstnerisk nyskabende værk, der bruger kirkerummet på en helhedsorienteret måde og giver publikum en anderledes koroplevelse. Projektet er sympatisk og bruger musikken til at sætte samfundsaktuelle emner om fællesskab på spil.

Størrelsen på bevillingen reflekterer, at det er svært at læse i budgettet, hvilke udgifter der konkret er til koncerten i Odense, som er den, Musikudvalget har mulighed for at støtte. Budgettet synes at dække over flere koncerter i flere byer, men det er uklart, hvad det reelt dækker over. Ansøger opfordres til ved fremtidige ansøgninger at fremsende et budget, der kun omhandler koncertvirksomheden i Odense. 


Beslutning
Odense Musikudvalg godkendte indstillingen.


4.6. Køge Tonepoesi: Som Første Morgen – Et Nyt Dansk Juleoratorium (20.03.00-Ø40-30-24)
Køge Tonepoesi søger 94.000 kr. i tilskud til et musikarrangement den 13/12-2024 på Fredens Kirke, Skibhusvej 162, 5000 Odense C. Arrangementet afholdes i samarbejde med Filharmonisk Kor Fyn, FIGURA Ensemble, DUO Askou//Andersen og omfatter en enkelt koncert i genren klassisk/salmer/viser, hvor ansøger har en ambition om 250 publikummer. Ansøgerens medfinansiering udgør 24 % af det samlede budget.

Indstilling
Det indstilles, at Odense Musikudvalg bevilger 20.000 kr. i kontant tilskud.

Det vurderes, at ansøger præsenterer et spændende projekt med opførelsen af et helt nyt værk, som er en stor og ambitiøs produktion. Dertil kommer, at det er positivt, at der er tænkt i et bredt samarbejde bl.a. med Filharmonisk Kor.

Musikudvalget påpeger imidlertid, at ansøgers nuværende budget for opførelsen i Odense er urealistisk. Det vil kræve medfinansiering fra andre kilder end Musikpuljen at realisere de udgifter, som for nuværende er beskrevet i budgettet. Tilskuddets størrelse reflekter således Musikpuljens begrænsede midler, og ansøger opfordres kraftigt til at arbejde målrettet videre med fundraising til projektet. 

Musikudvalget påpeger desuden, at det ikke er en tilstrækkelig målgruppebeskrivelse, at "publikum er alle i alle aldersgrupper". Musikpuljen opfordrer ansøger til fremadrettet at reflektere grundigere over, hvilke(n) målgrupp(er), deres koncerter henvender sig til. 


Beslutning
Odense Musikudvalg godkendte indstillingen.


4.7. French Connection Academy: Afsluttende Priskoncerter Vol 1 & 2 - French Connection Academy (20.03.00-Ø40-31-24)
French Connection Academy søger 50.000 kr. i tilskud til et musikarrangement, der indeholder minimum 2 koncerter i genren klassisk. Ansøger forventer i alt 325 publikummer. Arrangementet afholdes i samarbejde med Odense Koncerthus, Odense Rådhus, Odense Symfoniorkester, Syddansk Musikkonservatorium, Odense Musikskole, Larsen Strings, Den Danske kirke i Paris, Den danske Ambassade i Paris, Institut Francais i Danmark, Pianoteket, Thorseng Lærche's Modesalon, Den Franske Ambassade i Danmark, Pierre Barthel, Gourdon Fonds, Carl Nielsen Museet, Académie internationale d'été de Nice, Jardin Musical, G'Vine, Maison Villevert, Salute Vin, Perch's The-handel, Skovgaard guldsmed, Aarhus Osteopati - Odense, Ebens Blomster, Festival Lisztomanias, Festival Les Journées de Pont Ar Gler, Pianissimes, Festivals Nuits d'été, Festival Cordes de Loire, Nordic Chamber Music Festival, Les Musicales de Gadagne, Roccamore Shoes, Glafsfjordens Festival, Jeudis de Rochebrune, Festival autour du Quatuor, Bam instrument cases, France Musique på Odense Rådhus' Festsal, Odense Koncerthus, Odense Musikskole den 05/07-2024. Ansøgerens medfinansiering udgør 50 % af det samlede budget.

Indstilling
Det indstilles, at Odense Musikudvalg bevilger 20.000 kr. i kontant tilskud.

Musikudvalget anerkender fortsat ansøgers ambitioner om at understøtte vækstlag, talentudvikling og international udveksling, som harmonerer med Odenses kulturpolitik. Det bemærkes også positivt, at ansøger har en stor medfinansiering og har arbejdet målrettet med fundraising og samarbejdspartnere. Musikudvalget glæder sig desuden til at følge projektets udvikling og ser frem til ansøgninger til fremtidige koncerter.

Ansøger opfodres dog til at sende fremtidige ansøgninger i bedre tid, så Musikudvalget har bedre mulighed for at vurdere og rådgive omkring det. Ansøger opfordres desuden til at besøge Kulturkontakten mhp. vejledning og sparring omkring projektet og de mulige potentialer for at bygge ovenpå det eksisterende og skabe yderligere værdi for Odense og byens musikliv.


Beslutning
Odense Musikudvalg godkendte indstillingen, men med en bevilling på 13.800 kr. i kontant tilskud.

Ansøger opfordres desuden til at uddybe, hvad samarbejdet med de mange partnere går ud på ved fremadrettede ansøgninger samt at udspecificere posterne i budgettet, da det er uklart, hvad nogle af dem dækker over. 

Tilskuddet øremærkes honorarer til pianister samt stemning af instrumenter. 



4.8. Lydens Hule (Emma Pilgaard og Ida Brinch): Lydens Hule for hjemmebørn og institutioner (20.03.00-Ø40-32-24)
Lydens Hule (Emma Pilgaard og Ida Brinch) søger 38.451 kr. i tilskud til et musikarrangement, der indeholder minimum 4 koncerter i genren pop/jazz. Ansøger forventer i alt 300 publikummer. Koncerterne afholdes i samarbejde med Odense Bibliotekerne og Stige Friskole som lokation (Borniodense, Kulturmaskinen + Små Stjernestunder til PR) på Odense Bibliotekerne og Stige Friskole i perioden 02/09 - 02/12 2024. Ansøgerens medfinansiering udgør 0 % af det samlede budget.

Indstilling
Det indstilles, at Odense Musikudvalg bevilger 10.000 kr. i kontant tilskud.

Musikudvalget bifalder ansøgers ambition om at skabe musikoplevelser med kvalitet for de mindste og påvirke deres musikalske opvækst. Desuden er det positivt, at ansøger har identificeret et "hul i markedet" og kaster kræfter i at dække det. 

Musikudvalget kan imidlertid kun yde tilskud og ikke fuldfinansiere projekter.

Det er desuden uklart hvad samarbejdsaftalen med Odense Bibliotek går ud på. Hvis koncerterne skal afholdes på bibliotekerne, opfordres ansøger til at gå i dialog med dem om medfinansiering.  

Hvis koncerterne udelukkende afholdes på de andre nævnte institutioner, opfordres ansøger til at gå i dialog med dem samt hjemmepassegrupperne om, hvordan en mulig medfinansieringsmodel kunne se ud. 

Dertil kommer, at budgettet er uklart, holdt sammen med ansøgningens indhold, ift. støttebehovet med antal tariffer. I ansøgningen er det beskrevet, at der er to optrædende musikere, men i budgettet er der angivet 4 koncerter med tariffer til 4 musikere. 


Beslutning
Indstillingen blev ikke imødekommet. Odense Musikudvalg har i stedet besluttet at meddele afslag på ansøgningen

Afslaget begrundes i, at Odense Musikudvalg kun yder tilskud til projekter. I forlængelse heraf kræver det at have identificeret et hul i markedet kræver, at ansøger også finder en bæredygtig forretningsmodel for konceptet. 

Musikudvalget ser meget positivt på ansøgers overvejelser om at tage entre til koncerterne og ser det som helt rimeligt og berettiget, at denne slags koncerter har entre. Målgruppen og produktet tilsiger, at konceptet sagtens kan bære en entre. Musikudvalget vil gerne sparre med ansøger vedr. dette. 

Musikudvalget savner desuden en uddybning af målgruppen og formålet med at engagere netop dem. Derudover savner Musikudvalget en uddybet beskrivelse af den type musik, man vil præsentere dem for. 

Ansøger opfordres til at besøge Kulturkontakten for sparring og vejledning mhp. en ny ansøgning. 



4.9. Kunsthal ULYS: Musikalsk kunstvandring (20.03.00-Ø40-33-24)
Kunsthal ULYS søger 14.625 kr. i tilskud til et musikarrangement, der indeholder minimum 3 koncerter i genren folk/alternativ. Ansøger forventer i alt 70 publikummer. Arrangementet afholdes i samarbejde med ULYS, Apinaja og Bronx samt Provstegaardsskolen og Myretuens Børnehave på GenBronxen, Middelfartvej 83 den 06/09-2024. Ansøgerens medfinansiering udgør 59 % af det samlede budget.

Indstilling
Det indstilles, at Odense Musikudvalg bevilger 5.000 kr. i kontant tilskud.

Det vurderes, at ansøger præsenterer et interessant tværkunstnerisk projekt, hvor levende musik møder andre kunstgenrer. 

Musikudvalget lægger dog mærke til, at ansøger mangler at indtænke medfinansiering på alle tre arrangementer som nævnt i Kulturkontakten. Det er positivt, at ansøger har tænkt samarbejde med en skole og institution ind, men de ekstra arrangementer skulle gerne have bidraget med yderligere medfinansiering til projektet. Dette opfordres ansøger derfor til at arbejde på. 

Tilskuddet er øremærket til musikerhonorarer til arrangementet med offentlig adgang. 


Beslutning
Odense Musikudvalg godkendte indstillingen.


4.10. Vokalensemblet Fyen: Fra skabelse til død (20.03.00-Ø40-34-24)
Vokalensemblet Fyen søger 75.000 kr. i tilskud til et musikarrangement, der indeholder minimum 3 koncerter i genren klassisk. Ansøger forventer i alt 1.500 publikummer. Koncerterne afholdes i samarbejde med Sankt Hans Kirke på Sankt Hans Kirke, Odense C i perioden 23/09 - 13/12 2024. Ansøgerens medfinansiering udgør 85 % af det samlede budget.

Indstilling
Det indstilles, at Odense Musikudvalg meddeler afslag på ansøgningen.

Det vurderes at ansøger præsenterer et projekt af høj kvalitet, og det anerkendes som tidligere, at ansøger i det hele taget har et rigtig højt ambitionsniveau for sine musikalske aktiviteter.

Musikudvalget ser desuden positivt på, at ansøger er begyndt at indtænke kirkens bidrag og en form for entre i kraft af donationer. Musikudvalget vurderer dog fortsat, at man kan arbejde endnu mere målrettet med entreen i form af differentieret entré- og billettype. 

Den samlede finansieringsplan er desværre stadigvæk urealistisk. Musikudvalget kan ikke bidrage med så store beløb, som ansøger har søgt, løbende, og det gælder fortsat, at Musikudvalget ved ansøgninger i denne beløbsstørrelse forventer, at der er fuld klarhed om projektets budget og realiserbarhed.

Det understreges igen, at Musikudvalget gentagne gange har opfordret ansøger til at søge støtte hos Statens Kunstfond -  navnligt puljen til Orkestre, bands, kor og ensembler -  og ansøge Odense Kommunes musikpulje om et årsprogram ved ansøgningsfristen i august, så Odense Musikudvalg har mulighed for at prioritere en økonomisk ramme til alle ensemblets koncerter inden for årets budget. Musikudvalget vurderer, at det ligger bedst i tråd med ensemblets høje kunstneriske ambitioner at fundraise til koncerterne på den måde.

På baggrund af ovenstående forventer Musikudvalget, at ansøger indsender ansøgning for et årsprogram for 2025 til Musikpuljens ansøgningsfrist for koncertrækker den 15. august. I den ansøgning forventes det også, at Statens Kunstfond er blevet søgt. 

Ansøger opfordres i øvrigt til at gå i dialog med andre vokalensembler ift., hvordan de finansierer deres faste koncertrækker og virke. 

Opfordringerne og forventningerne skal ses i tråd med, at Musikudvalget ønsker, at ansøger kan blive ved med at udøve sine musikaktiviteter af høj kvalitet under tilsvarende rammer, herunder i form af en bæredygtig finansiering.


Beslutning
Odense Musikudvalg godkendte indstillingen.


4.11. Nikolaj Forskov Eriksen, Lene Høst, Rune Cygan Barslund: Folk'tinget (20.03.00-Ø40-35-24)
Nikolaj Forskov Eriksen, Lene Høst, Rune Cygan Barslund søger 36.047 kr. i tilskud til et musikarrangement, der indeholder minimum 5 koncerter i genren folk/world/salmer/viser. Ansøger forventer i alt 70 publikummer. Koncerterne afholdes i samarbejde med Kulturmaskinen: Niels Christian Vejby Geil, The Good Tune: Kevin Lees, Second to the left: Marisa Segala. på Frølageret i perioden 01/08 - 29/12 2024. Ansøgerens medfinansiering udgør 50 % af det samlede budget.

Indstilling
Det indstilles, at Odense Musikudvalg bevilger 36.047 kr. i kontant tilskud.

Musikudvalget bifalder ansøgers initiativ om at skabe liv i byens folkmiljø og få det til at vokse og gro ved at prøve dette format af i tæt samarbejde med andre relevante aktører. 

Musikudvalget vil gerne hjælpe med at starte projektet op, men tilskuddet gives med en forventning om, at projektet bliver gradvist mere selvfinansierende.

Ansøger opfordres desuden til at sende en ansøgning om koncertaktivitet for hele 2025 ved Musikpuljens årlige ansøgningsfrist for koncertrækker den 15. august 2024.


Beslutning
Odense Musikudvalg godkendte indstillingen, men med en bevilling på 15.000 kr. i kontant tilskud.

Teksten om opstart skærpes til: "Musikudvalget vil gerne hjælpe projektet genstarten af levende folkemusikmiljø ved at give tilskud til selve opstarten. Herefter har Musikudvalget en forventning om, at projektet er selvfinansierende. Dette kunne f.eks. være gennem en differentieret entre for aktivt deltagende musikere og øvrige gæster/publikummer og faste samarbejder med venues."

Musikudvalget har en forventning om, at ansøgers udførelse af projektet er udadvendt og rammer et relevant publikum, så der skabes en ny og spændende scene og oplevelse for den odenseanske befolkning, og at der arbejdes med kreative og nye formater både kunstnerisk og ift. publikum. Et eksempel på dette kunne være et samarbejde med f.eks. Resonator ift. artister, som optræder på festivalen.

 

5. Videre mødeplan for 2024

De næste to musikudvalgsmøder friholdes for foretræder grundet den årlige ansøgningsfrist til honorarstøtte, koncertrækker og musikfestivaler. De næste foretræder er: 

  • ODEOLOGY
  • Frie grupper (foreninger) - dialogmøde og sparring om musiklivets vilkår og levedygtige samarbejder


Indstilling

Til orientering.


Beslutning

Orientering givet.

 

6. Gensidig orientering af musikudvalget

7. Eventuelt

By- og Kulturforvaltningen